Hoeveel kost
Helpende V Els?

Bij therapie is het belangrijk dat het klikt tussen therapeut en cliënt. Daarom is een eerste gesprek ter kennismaking gratis.
Een consult duurt 60 minuten en kost € 80,-. Via de aanvullende verzekering kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding.

Bij begeleiding in het kader van PGB zijn de kosten € 63,- per uur.
Voor specifieke begeleidingstrajecten wordt per begeleiding in overleg een vergoeding afgesproken.

Een afspraak afzeggen of verzetten, kan kosteloos tot 24 uur voor de geplande datum en tijd. Daarna wordt een bedrag van 40,- euro in rekening gebracht.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging voor Integratieve Therapie (VIT). Als Registertherapeut  ben ik opgenomen in het RBCZ register. In de uitoefening van mijn beroep val ik onder de klachtenregeling van de VIT en het tuchtrecht van de RBCZ. Tevens ben ik lid (i.o.) van de NVRG (Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie) en sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als zelfstandig ondernemer. Ik sta geregistreerd in het AGB-register onder zorgverlenersnummer 90.037497.

De therapiekosten worden, als u aanvullend verzekerd bent, vaak vergoed. Voordat u besluit tot het aangaan van een therapeutisch traject, kunnen we samen uitzoeken hoe die vergoeding er voor u precies uitziet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Schelpen waren vroeger een erkend betaalmiddel.

V Els van Wijk

Praktijk voor Systeemtherapie
en Psychosociale begeleiding

mail: info@HelpendeEls.nl
tel: 06 1101 7005
kvk: 27337666

Algemene voorwaarden