Wie is
Helpende V Els?

Mijn naam is Els van Wijk (1955). Mijn kracht ligt in mijn humor, creativiteit, mijn niet-weten en geloof in de kracht van- en liefde voor mensen.
Opleiding: onder andere SPSO te Utrecht, de opleiding individuele- en ouderbegeleiding aan de Interactie-Academie in Antwerpen, de opleiding tot systeemtherapeut en de jaaropleiding bij Autisme Centraal in Gent.

Veertien jaar heb ik lesgegeven aan jongeren met psychiatrische problemen in het voortgezet speciaal onderwijs.  Ik werd geraakt door deze bijzondere jongvolwassenen en ben verschillende opleidingen gaan volgen om mij verder in hun leef- en denkwereld te verdiepen.
Daarnaast heb ik me intensief beziggehouden met ouders en kinderen met schoolangst en meegewerkt aan het opzetten en uitwerken van een behandelprogramma hiervoor.

Ook heb ik enkele jaren gewerkt als ambulant begeleider in het regulier voortgezet onderwijs en daarna als systeemtherapeut in de jeugd-ggz.

De laatste jaren heb ik mij verder verdiept in autismespectrumstoornissen en hier diverse trainingen en de jaaropleiding bij Autisme Centraal voor gevolgd.
Sinds 2008 heb ik een eigen praktijk, waar ik mij momenteel fulltime op richt.

Mijn eigen gezinssituatie: ik ben getrouwd en vorm een nieuw samengesteld gezin. Samen hebben wij 8 volwassen kinderen en vier kleinkinderen.

wie is helpende els wie is helpende els

Cliëntje: "Toen ik uw foto had gezien, leek u mij best wel eng, maar nu ik geweest ben, vind ik u toch heel aardig!"

V Els van Wijk

Praktijk voor Systeemtherapie
en Psychosociale begeleiding

mail: info@HelpendeEls.nl
tel: 06 1101 7005
kvk: 27337666

Algemene voorwaarden